Φίλτρα νερού

PROFI OSMOS-10

Πλεονεκτήματα της συσκευής PROFFI είναι η τριπλή προστασία, η υψηλή ποιότητα, τα εξαιρετικά αποτελέσματα φιλτραρίσματος του νερού.

Το νερό σταδιακά περνάει από τα τρία φίλτρα υψηλής τεχνολογίας και σε δευτερόλεπτα απομακρύνει ίχνη συγκεντρώσεων των πιο βαρέων χημικών και τοξικών ενώσεων και αυτών που δημιουργούνται από χλωρίωση του νερού, εξασφαλίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα φιλτραρίσματος.

Ανταλλακτικό PROFFIMechanics:

αφαιρεί αιωρήματα (χώματα, σκουριά, κατακάθια, μικρό σωματίδια, άμμο, λάσπες, πέτρες, μικροοργανισμοί κλπ)

Ανταλλακτικό PROFFIcarbonblock συμπαγή ενεργού άνθρακα:

με πολυμερή ίνες και βακτηριοστατικό ασήμι. Αφαιρει: χλώριο 100%, φαινόλες 99,5%, φυτοφάρμακα 99%, πετροχημικά 99%, ιούς, βακτηρίδια, βαρέα μέταλλα 99,5%.

Ανταλλακτικό PROFFIPostCarbon:

φίλτρανση με κοκκώδη ενεργό άνθρακα με βακτηριοστατικό ασήμι για την κατακράτηση επιπλέον αιωρούμενων στερεών, την αφαίρεση οσμών και γεύσεων, την κατακράτηση χλωρίου, χλωροπαράγωγων, χημικών ενώσεων, κυστών, βαρέων μετάλλων κλπ.

Θέλετε να πίνετε καθαρό νερό;

Καθαρές, ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις στα οικιακά και επαγγελματικά σας συστήματα σε προνομιακές τιμές

Αυθεντικότητα φίλτρου

Για να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του φύλτρου, εισάγετε την ημερομηνία κατασκευής, τον αριθμό συσκευασία και τον κωδικόταυτότητας που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ένα κουτί από χαρτόνι πάνω από το barcode.

Περισσότερα

Φίλτρα Νερού BARRIER®

Η εταιρία BARRIER κατασκευάζει διάφορα προϊόντα, όπως: κανάτες με φίλτρα, φίλτρα βρύσης, φίλτρα άνω και κάτω μπάγκου, φίλτρα αντίστροφης όσμωσης και πολλά άλλα προϊόντα.

Επικοινωνία

Ωραιοκαστρου, 18 Σταυρουπολη 

Θεσσαλονικη 56431

T. 2310670770

E. info@barrier-filters.gr