Προφίλ

Φίλτρα νερού στη Θεσσαλονίκη

“METTEM-Technology”- Είναι ένας όμιλος ο οποίος κατασκευάζει διάφορα συστήματα για διαστημόπλοια της Ρωσίας. Από το 1993 δημιουργήθηκε η εταιρία BARRIER η οποία άρχισε να παράγει φίλτρα οικιακής χρήσης για πόσιμο νερό. Σήμερα στην εταιρία αυτή ανήκουν 4 εργοστάσια παραγωγής, ιδιωτικό ερευνητικό εργαστήριο, πλήρως αυτοματοποιημένες και ρομποτικές γραμμές παραγωγής και πάνω από 500 εξειδικευμένους υπαλλήλους.

Μέσα σε 2 χρόνια μετά την ίδρυση της εταιρίας έγινε σταθερή η ζήτηση των  προϊόντων τους. Το 1995, στη βάσει των διαστημικών πυραύλων "Ενέργεια" της πόλης Korolev ξεκίνησε μια μαζική παραγωγή της κανάτας με φίλτρο νερού.

Από το 2000 και μετά τα προϊόντα της BARRIER απλώνονται στις αγορές Ασίας, Ευρώπης κι Αμερικής. Τα πλεονεκτήματα της εταιρίας είναι υψηλήςποιότητας προϊόντα που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα και τις γενικέςανάγκες των πελατών

Από 2012 η εταιρία BARRIER γίνεται μέλος στο όμιλο εταιριών Best Water Technology (BWT Group) οποίος έχει κατακτήσει διεθνή αναγνώριση και διακρίσεις. Προσφέροντας ολοκληρωμένες και αξιόπιστες λύσεις στον τομέα επεξεργασίας νερού, με έμφαση στην καινοτομία και την «πράσινη» τεχνολογία.

Η εταιρία BWT-BARRIER κατασκευάζει διάφορα προϊόντα, όπως: κανάτες με φίλτρα, φίλτρα βρύσης, φίλτρα άνω και κάτω μπάγκου, φίλτρα αντίστροφης όσμωσης και πολλά άλλα προϊόντα.

Η εταιρία BWT-BARRIER είναι μέλος μη-κυβερνητικής οργάνωσης ποιότητας νερού (Water Quality Association) και (International Water Association). 

Η εταιρία BWT-BARRIER συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες διεθνείς εκθέσεις όπως «Aquatech», "Innotech", "ECWATECH», Δ.Ε.Θ. κ.α. 

Η BWT-BARRIER από έτος σε έτος αυξάνει την παραγωγή και βελτιώνει τη ποιότητα των προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εποχής και συνεχίζει να κερδίζει με επιτυχία νέες αγορές.

Η BWT-BARRIER είναι αξιόπιστη μάρκα για τους πελάτες και τους επιχειρηματίες.

Πιστοποιημένα προϊόντα

Τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένο από εγκυρότερους παγκόσμιους οργανισμούς

Βραβείο «Μάρκα της χρονιάς» Πρώτη θέση στην κατηγορία «Προϊόντα Υγείας και υγιεινής»

Θέλετε να πίνετε καθαρό νερό;

Καθαρές, ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις στα οικιακά και επαγγελματικά σας συστήματα σε προνομιακές τιμές

Αυθεντικότητα φίλτρου

Για να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του φύλτρου, εισάγετε την ημερομηνία κατασκευής, τον αριθμό συσκευασία και τον κωδικόταυτότητας που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ένα κουτί από χαρτόνι πάνω από το barcode.

Περισσότερα

Φίλτρα Νερού BARRIER®

Η εταιρία BARRIER κατασκευάζει διάφορα προϊόντα, όπως: κανάτες με φίλτρα, φίλτρα βρύσης, φίλτρα άνω και κάτω μπάγκου, φίλτρα αντίστροφης όσμωσης και πολλά άλλα προϊόντα.

Επικοινωνία

Ωραιοκαστρου, 18 Σταυρουπολη 

Θεσσαλονικη 56431

T. 2310670770

E. info@barrier-filters.gr