Ανταλλακτικά φίλτρα

Ανταλλακτικό για κανάτες Barrier - IRON (για σίδερο)

Το ανταλλακτικό φίλτρο   BARRIER IRON είναι κατασκευασμένο για κατακράτηση σιδήρου στο νερό στης περιοχές με παλιό δίκτυο ύδρευσης σύμφωνα με τις τελευταίες  επιτεύξεις της νανοτεχνολογίας.

Επιδείνωση της παροχής νερού αυξάνει την περιεκτικότητα σιδήρου στο νερό έως 5 φορές υψηλότερη από το κανονικό. Ανόργανος σίδηρος δεν απορροφάται από το οργανισμό και οδηγεί σε ηπατική νόσο, επηρεάζει την κυκλοφορία  του αίματος. Αυτό το νερό γίνεται καφέ με μεταλλική γεύση.

Το ανταλλακτικό φίλτρο  BARRIER IRON κατασκευασμένο  για να καθαρίσει το νερό της βρύσης από οργανικές και ανόργανες ουσίες  και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην εξάλειψη των διαφόρων μορφών του σιδήρου.

Υψηλής ποιότητας ενεργός άνθρακας σε επεξεργασία με ασήμι.

Εμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηρίων στο εσωτερικό του φίλτρου.

Μοναδικό υλικού ανταλλαγής ιόντων, σε συνδυασμό με τα άλλα συστατικά καθαρίζει αποτελεσματικά το νερό από σίδηρο και βαρέα μέταλλα.

Σκοτώνει  τα μικρόβια, τα βακτηρίδια, τους ιούς, μαλακώνει  το νερό, αφαιρεί όλες τις βλαβερές  οργανικές ουσίες από το νερό, αφήνοντας τις ουσίες  απαραίτητες για τον άνθρωπο.

Δεν αλλάζει το ph του νερού.                                   ΑΓΟΡΑ 

Το φίλτρο έχει διάρκεια ζωής 350 Λίτρα η 3 μήνες.


Τα αποτελέσματα των δοκιμών καθαρισμού:

Το χλώριο μέχρι 99%
Οργανοχλωριούχες ενώσεις έως 99%
Βαρέα μέταλλα  έως 97%
Πετρελαϊκά προϊόντα (βενζόλιο) έως 99%
Σίδηρο έως 99%
Τα φυτοφάρμακα (lindane) έως 99%
Φαρμακευτικά σκευάσματα έως 99%

Θέλετε να πίνετε καθαρό νερό;

Καθαρές, ποιοτικές και αξιόπιστες λύσεις στα οικιακά και επαγγελματικά σας συστήματα σε προνομιακές τιμές

Αυθεντικότητα φίλτρου

Για να επαληθεύσει την αυθεντικότητα του φύλτρου, εισάγετε την ημερομηνία κατασκευής, τον αριθμό συσκευασία και τον κωδικόταυτότητας που βρίσκεται στο κάτω μέρος του ένα κουτί από χαρτόνι πάνω από το barcode.

Περισσότερα

Φίλτρα Νερού BARRIER®

Η εταιρία BARRIER κατασκευάζει διάφορα προϊόντα, όπως: κανάτες με φίλτρα, φίλτρα βρύσης, φίλτρα άνω και κάτω μπάγκου, φίλτρα αντίστροφης όσμωσης και πολλά άλλα προϊόντα.

Επικοινωνία

Ωραιοκαστρου, 18 Σταυρουπολη 

Θεσσαλονικη 56431

T. 2310670770

E. info@barrier-filters.gr